Opleidingen

Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegronden zijn bedoeld om gebruikers van een gebouw te informeren hoe ze het gebouw in geval van een calamiteit het beste kunnen verlaten. Daarnaast wordt op de tekeningen aangegeven waar in het gebouw o.a. brandblusmiddelen en handmelders zich bevinden. De ontruimingsplattegronden zijn tevens onderdeel van het ontruimingsplan, maar kunnen ook als een ontruimingsplan niet vereist is, alsnog ter informatie opgehangen worden in gebouwen.

NIVI BHV BV verzorgt de ontruimingsplattegrond op een heldere en duidelijke visuele manier. De plattegronden zijn voorzien met symbolen conform de NEN 1414. De lezer moet direct kunnen zien waar hij is, wat zijn vluchtmogelijkheden zijn en waar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde brandslanghaspel of handmelder zich bevindt.

Indien gewenst kan NIVI BHV BV als aanvulling op het al aanwezige ontruimingsplan de ontruimingsplattegrond voor uw organisatie verzorgen.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen