Opleidingen

Het Nivi ontzorgpakket

Het Nivi ontzorgpakket

Het Nivi ontzorgpakket

Hoe u NIVI kent.

NIVI ondersteunt bedrijven om veiligheids- en gezondheidsrisico’s te beheersen. We geven  opleidingen, houden oefeningen, controleren veiligheids- en brandpreventievoorzieningen, voeren risico-inventarisaties en evaluaties uit en ondersteunen bij de invulling van het plan van aanpak. Zo zijn er veel meer voorbeelden te noemen  waar een bedrijf zich mee bezig moet houden conform de Arbowetgeving.
Bedrijven moeten volgens diezelfde Arbowet één of meerdere deskundige- en preventiemedewerker(s) aanstellen om zich te laten ondersteunen in de Arbozorg. Vaak moeten deze medewerkers dit er even bij doen en is er onvoldoende focus op de juiste kwalitatieve inrichting en beheersing van al die veiligheidsverplichtingen.Een bedrijf kan de ondersteuning van de Arbozorg afzonderlijk  inkopen. Bij de inkoop van al die diensten separaat kunnen de kosten hoog oplopen en is het overzicht en de onderlinge samenhang veelal zoek.

 

Wat kan NIVI voor u betekenen

NIVI ontzorgt bedrijven in Arbozorg. Het NIVI ontzorg pakket is een op maat gemaakt dienstenpakket. Samen met uw bedrijf onderzoekt NIVI welke veiligheidsverplichtingen en processen noodzakelijk is en  in het pakket moeten worden  opgenomen. Omdat de kosten van het ontzorg pakket niet gebaseerd zijn op een  individuele eenheidsprijs maar in capaciteit wordt uitgedrukt (FTE’s) is een ontzorg pakket altijd kosten efficiënt. NIVI denkt met u mee hoe deze kostenreductie kan worden gerealiseerd. Denk hierbij aan het vervangen van cursorische opleidingen door elektronische leeromgevingen waarbij verlet en overwerk uren worden gereduceerd. Maar ook het competentiegericht oefenen van de BHV organisatie. Alleen al op de traditionele BHV trainingen en oefeningen kan zo’n 50 tot 70% aan arbeidskosten worden bespaard .De diensten worden door preventiecoördinatoren gepland, gecoördineerd en uitgevoerd. De klant heeft steeds te maken met dezelfde preventiecoördinator hij is uw aanspreekpunt en is bekend met uw organisatie.De preventiecoördinator ontzorgt bedrijven en staat tot uw dienst en is de extra tool om de veiligheidskwaliteit te waarborgen daar waar uw medewerkers er niet aan toe komen of onvoldoende . voor zijn opgeleid. Borging en beheersing van alle processen geschied door een digitaal beheerssysteem waar alle geplande activiteiten door de klant te volgen zijn. Het is zichtbaar wat de uitvoeringsstatus is van de diensten. Getuigen documenten om aan te tonen dat de diensten zijn uitgevoerd, zijn in het systeem opgenomen en inzichtelijk voor klant en eventuele auditeurs.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen