Opleidingen

Kwaliteit

Kwaliteit

NIVI BHV B.V. neemt de zorg voor de kwaliteit serieus. Wij werken daarom volgens de onderstaande kwaliteitssysteem en keurmerk

ISO 9001:2015

De norm ISO 9001 is een internationaal erkende norm gericht op kwaliteitsbeheersing binnen een organisatie. De norm schrijft niet voor hoe bepaalde zaken moeten lopen in de organisatie, de organisatie heeft de vrijheid om bepaalde zaken op eigen wijze in te vullen zolang ze maar voldoen aan de norm. Een belangrijk onderdeel van de certificering onder ISO 9001 is het kwaliteitshandboek. In dit handboek hebben wij beschreven hoe we aan de verschillende onderdelen van de norm voldoen.

Wat merkt u als klant van NIVI BHV B.V.?

Door de implementatie van het ISO 9001 systeem zullen wij nog klantgerichter kunnen werken. Het doel van de ISO 9001 norm is er uiteindelijk voor zorgen dat een organisatie gericht bezig is met het verhogen van de klanttevredenheid. Dit gedurende het hele traject dat wij met de klant afleggen. Daarbij moeten wij aandacht besteden aan het beheersen en borgen van de werkzaamheden. Dus vanaf de klanteis tot een het eind van het traject dat we aanbieden. Het complete werkproces van onze organisatie komt hiermee dus aan de orde waarbij de secundaire processen ons ondersteunen om continue te verbeteren. En dit uiteindelijk leidt van klanteis tot klanttevredenheid.

NRTO Keurmerk

NIVI BHV B.V. is gekeurd door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding: NRTO. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. 

Alle leden van de NRTO dienen zich te conformeren aan de gedragscode van de NRTO, de gedragscode van de NRTO kunt u hier inzien.

Bij ons staat u als cursist centraal – NRTO keurmerk

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat NIVI BHV B.V. voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan hoge eisen voor:

  1. Transparantie over producten en diensten
  2. Adequate dienstverlening
  3. Professionele omgang
  4. Deskundigheid van het personeel

‘We zijn blij met het NRTO keurmerk. Daarmee kunnen cursisten zien, dat de kwaliteit van onze trainingen en opleidingen is gegarandeerd én dat het bij opleiden draait om het leerproces van de cursisten’, vertelt directeur Cor van der Laan. Het keurmerk geeft klanten zekerheid bij hun keuze voor een opleiding. ‘Wij leiden op om mensen te laten groeien in de uitvoering van hun functie.’, aldus Cor van der Laan.

COVID-19 Preventiemaatregelen Kiwa Keurmerk

NIVI BHV B.V. voert als eerste opleidingsinstituut in Nederland het keurmerk van certificeringsbedrijf Kiwa voor de toetsing van de Covid-19 maatregelen die zij heeft getroffen. “Als resultaat van deze certificering kan NIVI BHV B.V. aantonen dat alle noodzakelijke stappen zijn gezet om de kans op besmetting met het coronavirus te beperken.”

Bij NIVI BHV B.V. zijn diverse maatregelen getroffen zoals looproutes, afstand-stickers en desinfectiezuilen. De frequentie van schoonmaak in alle ruimtes is verhoogd en aanvullende veiligheids- en hygiëne maatregelen zijn van kracht. Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis, zodat de bezetting op kantoor zo laag mogelijk is.

Deze protocollen worden dagelijks geëvalueerd en aangepast aan het beleid dat vanuit de overheid wordt gevoerd. Binnen NIVI BHV B.V. is één persoon toegewezen voor protocollen, trainingen en werkinstructies.

”Met dit keurmerk kan NIVI BHV B.V. aan klanten laten zien dat zij alles in het werk heeft gesteld om een veilig verblijf mogelijk te maken. Nu op basis van een onafhankelijke toetsing door Kiwa kan worden aangetoond dat zij alle nodige voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, kan zij bezoekers het vertrouwen geven dat zij met een gerust hart een cursus kunnen volgen bij NIVI BHV B.V..”

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen