Opleidingen

Reachtruck Cursus

Reachtruck Cursus

Reachtruck Cursus

Een reachtruckcertificaat is belangrijk voor elke reachtruckchauffeur. En zijn of haar collega’s en werkgever hebben eveneens baat bij de opleiding van degene die de reachtruck bestuurt. Want er wordt dan veiliger en efficiënter gewerkt!

Neem contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan, of meld u of uw werknemer(s) meteen aan voor de perfecte reachtruckopleiding bij NIVI BHV B.V.

Voor wie is de reachtruck-opleiding bedoeld?

U kunt bij NIVI BHV B.V. terecht voor cursussen voor beginnende reachtruckchauffeurs en de reachtruckchauffeur die al jarenlange ervaring heeft.

Doel: het reachtruckcertificaat

Kandidaten die de reachtruckopleiding volgen leren de praktische basisvaardigheden voor het vakkundig bedienen van de reachtruck. Naast veiligheid besteden we veel aandacht aan efficiënt en schadepreventief werken op de reachtruck. Na afloop ontvangen de kandidaten het reachtruckcertificaat.

Inhoud training reachtruck

De cursus bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte, waarbij onder andere de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • De Arbo-wet
  • Rijklaarcontrole
  • Stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling
  • Bediening van de reachtruck
  • Oriëntatie op de omgeving
  • Efficiënt en veilig rijden

Overige informatie

Hoe lang de cursus met de reachtruck duurt, is afhankelijk van ervaring. Het varieert van één tot en met vier dagen. Uw werknemers kunnen de opleiding NIVI BHV in Zuidbroek laten volgen of op uw eigen werkvloer. Als u zich vandaag aanmeldt kunnen we vaak de volgende dag al beginnen, oftewel: wanneer het u uitkomt!

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen

Reachtruck Cursus

Selecteer uw datum én bevestig de beschikbare tijd.
Ik wil mij inschrijven als *
Gegevens contactpersoon
Adres bedrijf
Alle velden zijn vereist. Heeft u ze ingevuld?
Ten behoeve van diploma
Geboorteplaats *
Geboortedatum *
Meerdere cursisten
Wilt u meerdere cursisten opgeven? Uiteraard kunt u ons ook bellen om meerdere cursisten in één keer op te geven.
Wij verwerken persoonsgegevens volgens de AVG wetgeving. Lees hier onze privacyverklaring.