Opleidingen

Buitenwacht (mangatwacht)

Buitenwacht (mangatwacht)

Buitenwacht (mangatwacht)

Buitenwacht (Mangatwacht)

Deze praktijkgerichte cursus van een dag leidt op tot het persoonscertificaat “Werken als Buitenwacht (Mangatwacht)”. De cursus wordt afgesloten met een EPCN examen, bestaande uit een theorie- en praktijkgedeelte. De cursus voldoet aan de eindtermen van de SSVV Opleidingengids.

Doelstelling:

Na het volgen van deze cursus is de cursist in staat om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren als mangatwacht. De cursist krijgt inzicht in de vereiste documenten, de gevaren van een besloten ruimte, reddingshandelingen en leert om te gaan met de benodigde meetapparatuur. Bij het gebruik van deze apparatuur leert de cursist interpretatie en de juiste handelswijze bij de meetgegevens. De cursus wordt afgesloten met een erkend examen.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen

Buitenwacht (mangatwacht)

Selecteer uw datum én bevestig de beschikbare tijd.
Ik wil mij inschrijven als *
Gegevens contactpersoon
Adres bedrijf
Alle velden zijn vereist. Heeft u ze ingevuld?
Ten behoeve van diploma
Geboorteplaats *
Geboortedatum *
Meerdere cursisten
Wilt u meerdere cursisten opgeven? Uiteraard kunt u ons ook bellen om meerdere cursisten in één keer op te geven.
Wij verwerken persoonsgegevens volgens de AVG wetgeving. Lees hier onze privacyverklaring.