Opleidingen

Nieuws

Wagenpark NIVI BHV B.V. wordt elektrisch

Wagenpark NIVI BHV B.V. wordt elektrisch

NIVI BHV B.V. heeft haar wagenpark op de schop gegooid. Benzine en diesel worden langzamerhand vervangen voor duurzame en schone varianten. “We willen dat NIVI BHV B.V. forse stappen zet als het gaat om verduurzaming. Het past ons als bedrijf dan ook om het goede voorbeeld te geven en waar we kunnen over te schakelen op duurzame energie”, aldus algemeen manager Rody Bos.

De vervanging van de auto’s is een nieuwe stap die NIVI BHV B.V. zet in een grootschalige transitie. Bos: “We kopen duurzaam in, we vervangen onze verlichting voor LED, we besparen energie op onze elektrische apparaten en we onderzoeken mogelijkheden voor zonnepanelen. Een elektrisch en hybride wagenpark past in onze duurzame ambities.”

Een andere belangrijke wens van NIVI BHV B.V. was om met een plaatselijke ondernemer samen te werken bij de vernieuwing van het wagenpark. Dat is gelukt: De exemplaren van de E-Golf werden geleverd door Autobedrijf Ter Veer uit Spijk waarmee wij al jaren met plezier zaken doen.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen