Opleidingen

Nieuws

VCA EXAMENS WEER MOGELIJK BIJ NIVI BHV B.V.

VCA EXAMENS WEER MOGELIJK BIJ NIVI BHV B.V.

U kunt bij NIVI BHV B.V. onder strikte maatregelen een examen VCA afleggen;

  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we op dit moment helaas geen groepen van meer dan 6 personen kunnen bedienen.
  •  Examenkandidaten met ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts dienen zich af te melden. Dit kan ook op de dag van het examen nog, zonder extra kosten. Indien u een examen wilt verplaatsen, zullen we daar geen kosten voor in rekening brengen. Deze coulance geldt zolang de adviezen van het RIVM gelden (op dit moment t/m 28 april 2020).
  •  Kandidaten moeten hun handen wassen voordat ze examen doen.
  •  3 uur voor het examen bieden wij geheel kosteloos een Virtual Classroom aan om de kandidaten de mogelijkheid te bieden om vragen te stellen aan een van onze instructeurs.

Indien niet noodzakelijk kun je mogelijk ook beter even wachten met examen doen natuurlijk.

Tot slot nemen wij ook op ons eigen kantoor de richtlijnen van het RIVM in acht. Dat wil zeggen dat onze medewerkers thuis werken waar mogelijk, regelmatig de laptopsets voor examens reinigen en in nauw contact staan met onze examenleiders over hygiëne en gezondheid.

Wilt u vast starten met een thuisstudie VCA neem dan contact met ons op.

We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk examens door te laten gaan en de service te blijven bieden die u van ons gewend bent. Onze excuses voor het eventuele ongemak en we hopen op uw begrip.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen