Opleidingen

Nieuws

NIVI BHV BV verlengt NRTO-keurmerk

NIVI BHV BV verlengt NRTO-keurmerk

Wij mogen met trots zeggen dat wij ons NRTO-keurmerk weer verlengd hebben. Dit keurmerk hebben wij ontvangen na toetsing van de kwaliteitseisen rondom onze online- en klassikale trainingen. Leden van de NRTO staan voor kwaliteit en professionaliteit. Ze voldoen aan de eisen van het NRTO-keurmerk.

Met het Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, beter bekend als NRTO-keurmerk, kunnen wij de klant verzekeren dat jullie kwaliteit voorgeschoteld krijgen. NRTO is al 25 jaar de branchevereniging voor trainen & opleiden en werkt continue aan verbetering. Ze zetten alleen deskundige docenten, trainers en adviseurs in en blijven investeren in hun deskundigheid. Keurmerkhouders laten zien hiermee hun opdrachtgevers serieus te nemen en kwaliteit te willen bieden.

Een aanbieder met het NRTO-keurmerk:

  • Is transparant over zijn product of dienst;
  • Is helder over leeruitkomsten van opleidingen en training;
  • Meet de klanttevredenheid;
  • Komt gemaakte afspraken na;
  • Zet deskundige docenten, trainers en adviseurs in;
  • Investeert in de deskundigheid van zijn personeel;
  • Heeft zijn processen op orde;
  • Streeft naar continue verbetering;

NRTO-leden worden getoetst door een externe certificeerde instelling. Aanbieders met het NRTO-keurmerk staan garant voor een kwalitatief hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings-, trainings-, EVC- en examenaanbod.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen