Opleidingen

Nieuws

NIVI BHV BV opent nieuw praktijkopleidingscentrum voor intern transport in Delfzijl.

NIVI BHV BV opent nieuw praktijkopleidingscentrum voor intern transport in Delfzijl.

Per 1 januari heeft NIVI BHV B.V. aan de Ijzerweg 2 te Delfzijl een nieuwe Praktijkopleidingscentrum voor (intern) transport en logistiek in gebruik genomen. Het nieuwe praktijkopleidingscentrum is gevestigd in de oude Kabelfabriek te Delfzijl, dat nabij het Chemiepark Delfzijl ligt en welke makkelijk toegankelijk is voor bedrijven uit Noord Nederland.

Het Praktijkopleidingscentrum is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met J. Wildeman Storage & Logistics,  specialist in de opslag van goederen en bijbehorende logistieke diensten. Vanaf heden zal NIVI BHV B.V. vanaf deze nieuwe locatie zowel opleidingen op het gebied van (intern) transport en logistiek gaan bieden alsmede veiligheidsopleidingen zoals BHV en VCA.

De locatie aan de Energieweg 6 te Appingedam zal nu niet meer gebruikt gaan worden voor de opleidingen (intern) transport en logistiek, op onze locatie te Appingedam zullen we ons puur gaan richten op BHV, VCA, Gasmeten, Buitenwacht, Overige veiligheidsopleidingen en consultancy (RI&E, Bedrijfsnoodplannen, Ontruimingsplattegronden en veiligheidsmanagement).

Door deze uitbreiding komt er voor NIVI BHV B.V. een lang gekoesterde wens in vervulling. De nieuwe locatie biedt volgens directeur Cor van der Laan ook nieuwe groeikansen: “We krijgen de ruimte om ons opleidingsaanbod uit te bouwen en de gewenste samenwerking met partners uit het veld concreet gestalte geven. De samenwerking met J. Wildeman Storage & Logistics is een goed voorbeeld van de wijze waarop we op een kwalitatief hoogwaardige wijze willen inspelen op de behoeften van de markt en onze klanten”.

Voor meer vragen hieromtrent staan wij u graag persoonlijk te woord. Wij zijn te bereiken onder telefoonnummer 0596 – 680 255 of info@nivi.nl.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen