Opleidingen

Nieuws

NIVI BHV B.V. is een samenwerkingsverband aangegaan met SAVR! BHV in Virtual Reality.

NIVI BHV B.V. is een samenwerkingsverband aangegaan met SAVR! BHV in Virtual Reality.

VR is een belangrijk onderdeel van “Het nieuwe leren”. De grootste innovaties op gebied van educatie en onderwijs vinden plaats door middel van de inzet van Virtual Reality. Dit is ook de reden dat NIVI BHV B.V. als eerste bedrijf in Groningen de samenwerking is aangegaan met SAVR.

Leren middels Virtual Reality heeft, in vergelijking met andere vormen van digitaal leren, een aantal specifieke voordelen:

• Uit onderzoek blijkt dat VR-ervaringen hetzelfde mentale proces op gang brengen als ervaringen opgedaan in de echte wereld. De manier waarop wij leren van ons handelen, en ervaringen opdoen, is in VR vrijwel gelijk aan de realiteit.
• De mogelijkheid tot interactie en een viscerale reactie op wat wordt ervaren in de virtuele wereld zijn twee dingen die ervoor zorgen dat de ervaring beter herinnerd wordt en meer impact heeft.

NIVI BHV B.V. heeft voor (aankomende) Bhv’ers diverse VR-scenario’s klaarstaan welke zijn ontwikkeld door SAVR.

Op de eigen locatie van NIVI BHV B.V. te Appingedam zal binnenkort gebruikt worden gemaakt van deze innovatieve manier van les geven en zal de Virtual Reality module een onderdeel worden van de Bhv-cursussen.

Ook benieuwd hoe wij uw BHV-organisatie naar een hoger level kunnen brengen? www.nivi.nl of bel 0596 – 680 255.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen