Opleidingen

Nieuws

NIVI BHV B.V. eerste opleidingsinstituut met Kiwa-keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen

NIVI BHV B.V. eerste opleidingsinstituut met Kiwa-keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen

NIVI BHV B.V. voert als eerste opleidingsinstituut in Nederland het keurmerk van certificeringsbedrijf Kiwa voor de toetsing van de Covid-19 maatregelen die zij heeft getroffen. “Als resultaat van deze certificering kan NIVI BHV B.V. aantonen dat alle noodzakelijke stappen zijn gezet om de kans op besmetting met het coronavirus te beperken.”

 NIVI BHV B.V. is gevestigd in Appingedam & Delfzijl en beschikt over meerdere leslokalen, lunchruimtes en praktijkruimten. Voor alle disciplines gelden afzonderlijke maatregelen die getoetst zijn door Kiwa. “NIVI BHV B.V. volgt strikte protocollen om het welzijn en de veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen. Nationale regelgeving en branche-specifieke richtlijnen worden volledig opgevolgd, evenals diverse zelf getroffen aanvullende voorzorgsmaatregelen.”

Voor NIVI BHV B.V. was het van belang dat de toetsing zou plaatsvinden voor we weer mogen gaan opleiden (half januari) door een onafhankelijke partij, vertelt algemeen manager Rody Bos. “Onbezorgd een cursus of bijeenkomst kunnen volgen, is in tijden van het coronavirus geen vanzelfsprekendheid meer. Dit keurmerk van Kiwa is voor ons een bevestiging dat we met onze voorzorgsmaatregelen een zo groot mogelijke inspanning doen voor het welzijn van onze cursisten en medewerkers. Ook zal het ertoe bijdragen dat cursisten bij ons met een gerust hart kunnen trainen.”

Om alle voorzorgmaatregelen in verband met het coronavirus te toetsen, is NIVI BHV B.V. in zee gegaan met Kiwa. Zij heeft een nieuw keurmerk geïntroduceerd dat met onafhankelijke audits de juiste inzet waarborgt van voorzorgsmaatregelen op basis van de overheids- en RIVM-normen. NIVI BHV B.V. is hiermee het eerste opleidingsinstituut in Nederland die haar maatregelen onafhankelijk door Kiwa laat toetsen.

Bij NIVI BHV B.V. zijn diverse maatregelen getroffen zoals looproutes, afstand-stickers en desinfectiezuilen. De frequentie van schoonmaak in alle ruimtes is verhoogd en aanvullende veiligheids- en hygiëne maatregelen zijn van kracht. Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis, zodat de bezetting op kantoor zo laag mogelijk is.

Deze protocollen worden dagelijks geëvalueerd en aangepast aan het beleid dat vanuit de overheid wordt gevoerd. Binnen NIVI BHV B.V. is één persoon toegewezen voor protocollen, trainingen en werkinstructies.

“Met dit keurmerk kan NIVI BHV B.V. aan klanten laten zien dat zij alles in het werk heeft gesteld om een veilig verblijf mogelijk te maken. Nu op basis van een onafhankelijke toetsing door Kiwa kan worden aangetoond dat zij alle nodige voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, kan zij bezoekers het vertrouwen geven dat zij met een gerust hart een cursus kunnen volgen bij NIVI BHV B.V..

Ook met een gerust hart een BHV, VCA ,Heftruck of overige veiligheidscursussen volgen? Neem dan eens een kijkje op onze website.

 

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen