Opleidingen

Nieuws

Detasafe Reikt de Safety Award Uit aan Petra Olthof voor Uitzonderlijke Inzet

Detasafe Reikt de Safety Award Uit aan Petra Olthof voor Uitzonderlijke Inzet

Bij Detasafe® koesteren we onze collega’s en medewerkers, en bij speciale gelegenheden erkennen we uitzonderlijke prestaties met de uitreiking van de Safety Award®. Deze erkenning wordt toegekend aan personen die op een buitengewoon positieve en effectieve manier hebben bijgedragen aan ons bedrijf.

De gelukkige ontvanger van de Safety Award voor de maand mei is… tromgeroffel… Petra Olthof! Als Safety Officer bij Detasafe heeft Petra deze week de prijs in ontvangst mogen nemen.

De klant waar Petra werkzaam is als Safety Officer heeft haar lof toegezwaaid met de volgende woorden:

“Wij willen graag onze waardering uitspreken voor het doortastende optreden van Petra. Tijdens een recent incident op ons terrein dat bij een externe partij plaatsvond, heeft onze noodorganisatie moeten ingrijpen. Petra speelde hierbij een cruciale ondersteunende rol. Ze heeft niet alleen de noodorganisatie bijgestaan, maar ook accurate verslaglegging verricht, waardoor een gedetailleerd verslag mogelijk was. Wij zijn zeer tevreden over haar uiterst verantwoorde en daadkrachtige handelen.

Hartelijk dank voor je enthousiaste inzet voor ons bedrijf, Petra!”

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen