Opleidingen

Nieuws

Corona-Keurmerk weer behaald

Corona-Keurmerk weer behaald

We zijn trots dat we kunnen berichten dat NIVI BHV B.V. haar KIWA Corona-Keurmerk weer heeft behaald.

Het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van Kiwa is geschikt voor vrijwel elk type organisatie en helpt gasten en bezoekers duidelijk te maken dat een locatie er alles aan gedaan heeft om veiligheid te waarborgen. De maatregelen die de organisatie genomen heeft worden getoetst aan de geldende nationale en internationale eisen en eventueel aanvullende branche- of bedrijfsrichtlijnen. Periodiek voert Kiwa een beoordeling uit, waarbij de protocollen en preventiemaatregelen van een organisatie worden gecontroleerd. Wanneer het beleid om verspreiding van het COVID-19 virus te beperken aan de geldende richtlijnen voldoet, dan levert dit een Kiwa-conformiteitsverklaring en keurmerk op.

COVID-19 coördinator van NIVI BHV B.V. Rody Bos: “We zijn heel trots dat we dit keurmerk weer hebben mogen behalen. Daarmee laten we zien dat er een veilige basis ligt waarop veiligheidsopleiding kunnen plaatsvinden. We blijven natuurlijk wel vertrouwen op het gedrag van onze gasten en bezoekers. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat NIVI BHV B.V. ook echt de veiligste opleidingslocatie van Nederland kan zijn.”

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen