Opleidingen

(NEN 1010) Keuringen Elektrische Installaties

(NEN 1010) Keuringen Elektrische Installaties

(NEN 1010) Keuringen Elektrische Installaties

Elektrotechnische installatie van bouw en nieuwbouw

Elke elektrotechnische installatie dient na oplevering geïnspecteerd te worden. Ook na ingrijpende wijzigingen van een installatie is een inspectie noodzakelijk. Daarna mag de installatie pas daadwerkelijk gebruikt worden. Zo’n opleveringsinspectie is geregeld in de keuringen NEN 1010. Tijdens de inspectie beoordeelt de inspecteur de installatie visueel en door middel van meting en beproeving. Na afloop van de inspectie ontvangt u natuurlijk een uitvoerig onderzoeksrapport met daarin aanbevelingen voor verbeteringen. Vertrouw uw installatie toe aan de experts van AquaSafety. Wij inspecteren uw installatie conform de eisen in de NEN 1010. Dat is een veilig gevoel!

Veiligheid na het in gebruik stellen

Waar de keuringen NEN 1010 is bedoeld als opleveringsinspectie van uw elektrotechnische installaties, regelt de NEN3140 de keuring voor bestaande installaties. Beide keuringen worden door AquaSafety verricht. Onze onderhoudsmonteurs zijn speciaal opgeleid om beide keuringen te verrichten. Ze komen graag bij u langs om onderhoud en inspecties uit te voeren. Omdat wij zelf geen installatiewerkzaamheden verrichten beoordelen wij uw installaties altijd objectief en onafhankelijk. Na de beoordeling zal er dan ook een onafhankelijk advies volgen. Wij zijn gecertificeerd volgens de Criteria voor KIWA, ISO9001 en VCA.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen