Opleidingen

Heftruck cursus in Veendam

Heftruck cursus volgen in Veendam

Een heftruckcertificaat (heftruckrijbewijs) is voor heftruckchauffeurs van groot belang. Maar ook de overige medewerkers en werkgevers hebben baat bij het heftruckrijbewijs van de chauffeur die de heftruck bestuurt. Er wordt dan immers veiliger en beter gewerkt. Zelfs voor ervaren chauffeurs is een heftruck opleiding vaak de moeite waard!

Met de heftruck opleiding van NIVI BHV B.V. weer veilig aan het werk.

Neem contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan, of meld u of uw werknemers meteen aan voor een gedegen heftruckopleiding van NIVI BHV B.V in Veendam.

Voor wie is de heftruck opleiding geschikt?

NIVI BHV BV biedt zowel een heftruck opleiding met de basistrainingen voor beginnende heftruckchauffeurs als een heftruckopleiding voor ervaren chauffeurs.

Doel: het heftruck rijbewijs (heftruckcertificaat)

Men krijgt alle praktische basisvaardigheden voor het vakkundig bedienen van de vorkheftruck onder de knie tijdens de heftruck opleiding. Bovendien leren uw werknemers (of u zelf) veilig, efficiënt en schadepreventief te werken op de heftruck. Na afloop beschikt de kandidaat over een heftruckcertificaat (heftruckrijbewijs).

Inhoud training heftruck

Tijdens de heftruckopleiding krijgen de chauffeurs zowel theorie als praktijk en leren ze alles over onder andere de volgende onderwerpen:

  • De Arbo-wet
  • Rijklaarcontrole
  • Stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling
  • Bediening van de heftruck
  • Oriëntatie op de omgeving
  • Efficiënt en veilig rijden

Overige informatie

De duur van deze heftruck opleiding is afhankelijk van ervaring en varieert van één tot en met vier dagen. U kunt ervoor kiezen uw werknemers de heftruck opleiding bij NIVI BHV BV in Delfzijl te laten volgen of op uw eigen werkvloer in Veendam. Als u zich vandaag voor de heftruck opleiding aanmeldt kunnen we vaak de volgende dag al beginnen en uw werknemers dus z.s.m. beschikken over een heftruckcertificaat (heftruckrijbewijs), oftewel: wanneer het u uitkomt!

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Appingedam en omstreken!

Certificeringen