Opleidingen

BHV in Drachten

Drachten
BHV - Nivi Appingedam

BHV Cursus volgen in Drachten

Ben je met jouw bedrijf op zoek naar een BHV cursus in de omgeving van Drachten en omstreken? Dan is NIVI je opleidingspartner! Binnen ons opleidingsinstituut geven wij al jarenlang opleiding op het gebied van Brandpreventie, Crisismanagement, RI&E-bedrijfshulpverlening en VCA/VOL. Je kunt jou en je medewerkers al inschrijven voor één van onze cursussen via het inschrijfformulier. Heb je nog vragen omtrent de cursussen? Neem dan gerust contact met ons op!

BHV Basis

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet legt werkgevers de plicht op om een aantal werknemers op te laten leiden tot bedrijfshulpverlener. De cursus BHV Basis is hier precies voor bedoeld. De deelnemers van deze cursus worden getraind in een aantal kerntaken, zodat zij in staat zijn de taken van de hulpverleningsdiensten (ambulance, brandweer) op zich te nemen tot het moment dat zij aanwezig zijn. De cursus bestaat uit de modules Eerste Hulp en Brandbestrijding & Ontruiming en bevat vier hoofdonderwerpen:

  • Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en het verplaatsen van gewonden;
  • Verbindingen en communicatie met externe hulpverleningsdiensten;
  • Brand en brandbestrijding met verschillende kleine blusmiddelen;
  • Alarmering en ontruiming.

BHV Herhaling

De bedrijfshulpverleners binnen je organisatie moeten te allen tijde in staat zijn om hun taken adequaat uit te kunnen voeren. Daarom is het nodig om jouw bedrijfshulpverleners jaarlijks een herhalingscertificaat te laten halen, zodat zij hun kennis en vaardigheden op peil kunnen houden én zodat je blijft voldoen aan de wet. NIVI is dé opleider voor een BHV herhaling. Deze cursus omvat dezelfde hoofdonderwerpen als de BHV basiscursus.

Hoofd BHV

Met de Hoofd BHV training wordt een medewerker opgeleid tot diegene die concrete maatregelen formuleert en doorvoert in het bedrijf. Een Hoofd BHV draagt daarnaast meestal ook de verantwoordelijkheid van Preventiemedewerker. Daarom bundelen wij deze lesstof samen in deze cursus. In slechts twee dagen worden alle vaardigheden en kennis overgebracht en leert je medewerker hoe hij/zij de BHV-organisatie in kan richten en toe kan passen op de situatie van jullie bedrijf.

Locatie

Onze opleidingscentra zitten in Noord Nederland, dus jij en/of je medewerkers zijn welkom om de BHV cursus hier te volgen. Maar we kunnen ook bij jouw bedrijf langskomen en de BHV cursus in-company geven! Dat scheelt voor jullie heel wat moeite en de cursus sluit direct beter aan op de situatie van jullie bedrijf. Bekijk ook eens onze opleidingskalender om te zien wanneer we welke opleiding geven en of er nog ruimte is!

Contact

Wil jij jezelf of je medewerkers inschrijven voor de BHV cursus? Of voor de BHV herhaling? Of heb je nog een aantal vragen die je graag zou willen stellen? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf je in via ons inschrijfformulier. Je kunt ook contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen.

Nivi Rentmeester van Veiligheid Appingedam

NIVI - Rentmeester van veiligheid

NIVI is gespecialiseerd in opleiding en advies in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL en Crisismanagement. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van Code 95. Zo zijn jij en je medewerkers bij ons aan het juiste adres om de veiligheid van jullie bedrijf te optimaliseren. En daarom noemen wij onszelf dé rentmeester van veiligheid van Drachten en omstreken!

Certificeringen